CENTRE ESPECIAL D'OCUPACIÓ A BARCELONA

Integració laboral de persones amb discapacitat

Contacta'ns


  Centre especial de treball a Barcelona

  Per a LD Facility Services, la integració sociolaboral és un punt angular, per això hem creat un centre especial d’ocupació, que permet tenir més persones amb discapacitat treballant.

  A Espanya, com a part dels processos d’inclusió laboral, s’ha creat la Llei General de Discapacitat (LGD), amb la qual es vol potenciar la integració de persones amb discapacitat al món laboral.

  Segons aquesta Llei, tota empresa que tingui més de 50 treballadors fixos haurà de tenir almenys un 2% de la seva plantilla amb persones amb algun grau de discapacitat.

  És per això que, sent coherents amb el nostre compromís amb la integració laboral, prestem ajuda a les empreses que necessitin donar cobertura a aquesta necessitat de contractar persones amb discapacitat.

  A LD Facility t’ajudem a unir valor a la companyia per aconseguir empreses amb integració sociolaboral que aporten inclusió laboral i potencien persones que ofereixen grans oportunitats a Barcelona i Madrid.

  Avantatges del Centre Especial d'Ocupació

  Estalvia temps: Gràcies al nostre centre especial de treball podreu comptar amb el personal necessari en menor temps. A LD Facility Services, ens fem càrrec del procés de cerca i selecció.

  Eficiència: El col·laborador arribarà format i llest per incorporar-se a lequip, daquesta manera la integració laboral serà ràpida i fluida tenint un impacte mínim en la productivitat interna.

  Tranquil·litat: Gràcies al nostre centre especial d’ocupació, les necessitats de contractar persones amb discapacitat estaran sota control. Amb LD Facility Services sempre estareu donant compliment a la LGD.

  Integració sociolaboral a Barcelona

  Confia en la integració sociolaboral de LD Facility Services. El nostre servei està enfocat a donar solucions de:

  Definició de perfils de treball

  Al nostre centre especial d’ocupació ens encarreguem de definir el perfil professional que el nostre client requereix. D´aquesta manera ens assegurem que totes les necessitats estiguin cobertes.

  Cerca i selecció de personal

  Ens encarreguem de tot el procés de selecció de treballadors. Busquem candidats, entrevistem i formem el personal, perquè la integració laboral es desenvolupi de manera ràpida, eficient i efectiva.

  Jornades de sensibilització

  Per garantir que la integració sociolaboral es faci amb el menor impacte, generem jornades de sensibilització per als treballadors i comandaments intermedis que facilitarà la relació interpersonal a l’interior dels equips.

  Assessoria integral

  Amb el nostre servei tindreu assessorament legal per a empreses en matèria d’inclusió laboral. D’aquesta manera podreu estar segurs si necessiteu contractar persones amb discapacitat i com fer-ho.

  Contacta'ns Sol·licitar servei

   Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

   genat