SECTOR SANITARI

Serveis integrats adaptats a cada espai

Contacta'ns

SECTOR SANITARI

Innovem per reduir els costos del servei

La higiene del sector sanitari és una responsabilitat que assumim i apliquem mitjançant el desenvolupament d’una metodologia de treball eficaç i estricta, a l’altura de les exigències que demanen les institucions sanitàries, per la seva naturalesa.

LD Facility gestiona els teus serveis a través de les premisses següents:

METODOLOGIA


Tant les nostres tècniques de neteja i manteniment com el nostre equip humà segueixen les últimes metodologies de treball aplicades al sector hospitalari i a la indústria quimicofarmacèutica.

FORMACIÓ


Els nostres equips de treball reben formació constant. Creiem que fomentar l’aprenentatge especialitzat del personal és fonamental, i així aconseguim que s’impliqui de manera activa i que
desenvolupi solucions innovadores en el sector hospitalari.

ORGANITZACIÓ


A través d’un sistema d’organització propi, ajudem els centres sanitaris a reduir i flexibilitzar el cost dels seus serveis. Els nostres equips de gestió estableixen pautes de treball adequades a cada necessitat i introdueixen millores contínues.

CONTROL


La qualitat requereix control. Supervisem i fem tests microbiològics que permeten verificar el nivell de neteja de cada zona. Comptem amb personal amb vocació de servei i amb capacitat de decisió a primera línia operativa.

Contactar Posa't en contacte amb nosaltres