Sector Corporatiu

Facility Services per empreses i centres de negocis

Contacta'ns

Facility Services per a Empreses

Seus corporatives, despatxos i sales de reunions

A LD Facility dissenyem, planifiquem i gestionem projectes de manteniment d’edificis per millorar l’experiència de l’usuari, garantint l’optimització de recursos i costos.

Gestionem llocs de treball amb visió global perquè sempre estiguin disponibles, en bon estat i millorin l’experiència de l’usuari.

Benestar


Hem dissenyat processos de treball destinats a crear valor i garantir una experiència de l’usuari òptima. Treballem perquè la gent estigui còmoda al seu lloc de treball; l’ordre i l’harmonia del lloc són fonamentals per sentir-se bé.

Sostenibilitat


A LD Facility ens adaptem als nous models de desenvolupament sostenible. Posem en pràctica el Green Cleaning, que és el resultat d’utilitzar pràctiques sostenibles de neteja, productes químics eco-friendly i equipaments mediambientals sostenibles que contribueixen a optimitzar els costos fixos.

Excel·lència


Comptem amb equips dinàmics en constant formació, i apostem per la cerca contínua de noves maneres de fer les tasques diàries per aportar valor i ser més eficients.

Col·laboració


La nostra funció és establir objectius i aconseguir implementar-los gràcies al seguiment i el control de les accions proposades.
La col·laboració directa amb el nostre client és fonamental perquè el pla de treball sigui totalment personalitzat.

Contacta'ns Posa't en contacte amb nosaltres