SERVEIS DE JARDINERIA

Innovació en manteniment de parcs i jardins

Contacta'ns

  Manteniment de jardins LD Facility

  Mantingui sempre verds els seus espais exteriors gràcies al nostre servei de jardineria. Manteniment de parcs i jardins de qualitat»

  Les àrees verdes representen una part molt important en la decoració de gairebé qualsevol espai públic o privat, però sabem que alhora representa un esforç significatiu pel que fa al temps dedicat i als diners invertits. Per aquesta raó, comptar amb un equip de manteniment de jardins com el de LD Facility és la clau.

  Comptem amb jardiners especialitzats en el manteniment de parcs i jardins que l’ajudaran a potenciar les àrees verdes dels seus espais públics o privats. D’aquesta manera, gràcies a l’experiència del nostre personal, podrà estar segur que els seus espais lluiran sans i verds.

  Entenent la diversitat dels nostres clients, creem projectes de jardineria adaptats a cada espai i tipus de plantes, permetent resultats en el menor temps possible.

  Els nostres jardiners estan capacitats per a realitzar totes les accions necessàries perquè els jardins estiguin a l’altura de les instal·lacions dels nostres clients.

  Per a garantir els resultats, els nostres projectes contemplen un manteniment de jardins periòdic. D’aquesta manera, podem posar a la vostra disposició tecnologia que garantirà una vegetació saludable, frondosa, lliure de plagues i males herbes.

  Avantatges del manteniment de jardins

  Tenir jardins descuidats es traduirà en problemes que afectaran al valor de l’immoble i a la imatge que es transmet com a propietari o com a empresa.

  Projecte de jardineria adaptable: Ens fem càrrec del manteniment de jardins d’empreses, parcs i comunitats de veïns. Adaptem els nostres serveis a l’espai dels nostres clients.

  Augmenta el valor de l’immoble: Comptar amb àrees verdes de qualitat suma valor als immobles, per la qual cosa comptar amb un manteniment de jardins permanent és un benefici per a totes les instal·lacions.

  Sistema de reg eficient: Gràcies a la nostra tecnologia de reg automatitzat i sistema de treball integral, aconseguim reduir els costos de reg associats al manteniment de jardins.

  Especialització en projectes de jardineria

  Confia en una empresa de jardineria a Barcelona i Madrid amb més de 80 anys d’història. Els nostres jardiners estan especialitzats en:

  Disseny de jardins

  Tracem projectes de jardineria exterior i interior des de zero, la qual cosa ens permet lliurar les solucions decoratives més apropiades per a cada espai. D’aquesta manera obtindràs jardins més sostenibles en el temps.

  Sistemes de reg

  Per a facilitar el manteniment de jardins, comptem amb tecnologia de reg automatitzat que permet una millor gestió dels recursos . A més, gràcies a aquesta tecnologia estalviaràs en la despesa d’aigua.

  Manteniment de parcs i jardins

  Cada espai és únic, per això a LD Facility Services trobaràs una solució adaptada a cada espai disponible. Els nostres jardiners compten amb experiència en grans i petits espais de parcs i jardins tant públics com a espais privats.

  Podes

  Part elemental del manteniment de jardins és la poda de la vegetació, per això comptem amb eines especialitzades que per obtenir resultats en menor temps. Ja siguin arbustos o arbres, els nostres jardiners estan capacitats i equipats per a podar-los.

  Tractaments contra plagues

  Part del servei de jardineria és la desinfecció i control de plagues que puguin afectar la salut de les teves àrees verdes. Per a això treballem amb productes fitosanitaris especialitzats per a projectes de jardineria.

  Decoració floral

  Part del treball de jardineria és apostar pel correcte ús de les flors per a donar color als parcs i jardins. Per això, comptem amb experts en vegetació que faran d’aquest projecte de jardineria un èxit total. A més oferim serveis de floristeria per a esdeveniments.

  Contacta'ns Posa't en contacte amb nosaltres

   Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

   genat