MANTENIMENT INTEGRAL

Menys costos i més productivitat

Contacta'ns


  Serveis tècnics d’LD Facility, solucions industrials

  Creem projectes integrals de manteniment i serveis tècnics per a entorns industrials i edificis»

  La contractació de serveis tècnics qualificats és la millor solució per a indústries o empreses amb maquinària tecnològica ja que permet assegurar el bon funcionament de les instal·lacions i les màquines de treball, aconseguint així que l’empresa estalviï temps i diners en reparacions.

  D’aquesta manera, disposar d’un servei tècnic industrial com el que ofereix LD Facility Services, permet comptar amb un manteniment industrial integral prolongat en el temps, que es traduirà en tranquil·litat per a l’empresa i els seus treballadors.

  El compromís amb els nostres clients ens ha portat a crear un servei tècnic pensat en donar suport integral a totes les necessitats que aquests puguin tenir, per això oferim manteniment i assistència tècnica a mida de cada sector.

  A LD Facility Services donem suport als nostres clients des de la instal·lació de maquinària industrial per a garantir el seu correcte funcionament, fins al manteniment recurrent.

  Així, gràcies a la gestió del manteniment industrial, podreu comptar amb un complet pla de manteniment preventiu, conductiu i correctiu permetent garantir el funcionament de les instal·lacions i allargar la vida útil de la maquinària.

  D’aquesta manera, gràcies als serveis tècnics, els esforços interns només estaran centrats en la productivitat sense haver de preocupar-se per errors que puguin perjudicar el procés industrial.

  Avantatges del servei tècnic

  Gràcies als serveis tècnics i al manteniment industrial de LD Facility només haureu d’enfocar-vos en l’important, fer créixer el vostre negoci.

  Disminució de costos: Gràcies al nostre servei, tant la maquinària de la teva empresa com les instal·lacions tindran un millor funcionament i una vida útil més llarga, permetent reduir els costos de reemplaçar maquinàries.

  Major productivitat: Amb el manteniment industrial al dia, les teves instal·lacions podran funcionar al màxim del seu rendiment, permetent augmentar la productivitat del teu negoci.

  Major eficiència: Gràcies als serveis tècnics i la gestió del manteniment industrial, podreu a més, reduir el consum energètic, la qual cosa es tradueix en menys costos fixos.

  Àrees d'especialització en manteniment industrial

  Confia en una empresa de manteniment industrial amb més de 80 anys d’història. Els nostres tècnics en manteniment industrial estan especialitzats en:

  Disseny i implementació:

  Creem i executem projectes de gestió tècnica per a millorar el rendiment de les instal·lacions i les màquines dels nostres clients i així aconseguir el màxim rendiment de l’empresa.

  Manteniment preventiu

  Prevenir fallades i disminuir les reparacions de la maquinària és essencial. Per això, comptar amb un equip de tècnics en manteniment industrial com el d’LD Facility Services, és clau per a aconseguir la màxima productivitat.

  Manteniment integral

  Oferim solucions integrals per a garantir els resultats. A l’hora de comptar amb una visió 360º dels espais i la maquinària obtenim major control sobre el manteniment i l’execució del pla de serveis tècnics.

  Eficiència energètica

  El nostre servei de manteniment tècnic integral inclou el manteniment elèctric industrial per a donar suport en els possibles problemes que puguin existir relacionats amb l’electricitat. Això es tradueix en reducció de costos per consum elèctric.

  Equips de suport en Ruta

  Part dels nostres serveis tècnics estan pensats per a donar suport a les necessitats dels nostres clients en totes les seves àrees de negoci. Per això comptem amb equip especialitzat per a donar suport a les labors de logística i transport.

  Reformes i adequació d'instal·lacions

  Per a obtenir el màxim rendiment de les instal·lacions, creem plans de reformes i adequacions que permeten millorar els desplaçaments dins de les instal·lacions, estalviant temps i recursos

  Contacta'ns Posa't en contacte amb nosaltres

   Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

   genat