SECTOR ALIMENTARI

Projectes especialitzats en higiene i seguretat

Contacta'ns

SECTOR ALIMENTARI

Innovem en pràctiques higièniques eficaces

La higiene és una necessitat prioritària inherent a la indústria alimentària, motiu pel qual la implantació, el control i el manteniment de la higiene són de compliment obligat.

Les pràctiques higièniques han de ser eficaces en totes les seves etapes, des de la producció fins al consum del producte, i per això LD Facility es basa en:

HIGIENITZACIÓ


Invertim en els sistemes d’higienització més avançats del mercat i apliquem el nostre pla d’actuació Green Service perquè totes les zones productives comptin amb un estricte nivell de neteja que garanteixi el bon desenvolupament del procés productiu.

PRODUCTES


Utilitzem el sistema de neteja més sostenible que existeix, Green Cleaning, així com maquinària, detergents i desinfectants que se seleccionen minuciosament amb l’objectiu de disminuir al màxim l’impacte mediambiental. Dissenyem noves pràctiques de treball destinades a minimitzar l’ús dels recursos energètics.

FORMACIÓ


El nostre equip és el nostre principal actiu. Potenciem l’especialització mitjançant una formació inicial i continuada que permeti la implementació i el desenvolupament eficients en cada projecte.

CONTROL


Hem creat un sistema de control i verificació de resultats que permeti conèixer l’eficàcia del programa i fer-hi correccions quan es consideri oportú.

Contactar Posa't en contacte amb nosaltres