Serveis integrals de neteja

Nous sistemes de neteja sostenible

Contacta'ns

  Serveis de neteja professional

  Serveis de neteja professional per a empreses i indústries. Productes eco friendly i personal qualificat.

  LD Facility Services ofereix serveis de neteja enfocats en l’eficiència dels processos. El nostre objectiu és evitar al màxim l’impacte en l’activitat diària de l’empresa, a través de la metodologia de treball Productive Cleaning Performance (PCP).

  Per a això, utilitzem l’enginyeria de serveis que ens permet entendre les necessitats úniques de cadascun dels sectors econòmics. D’aquesta manera, som capaços d’adaptar el nostre servei de neteja professional, als requeriments de cada client.

  Comptem amb personal qualificat i amb experiència en el sector, que ens permet oferir solucions de neteja professional per als diferents sectors econòmics.

  Els nostres serveis de neteja, permeten mantenir espais amigables per a treballadors, afavorint la productivitat dels espais laborals. A més, a LD Facility Services, apostem per una neteja respectuosa amb el medi ambient.

  Comptar amb el suport de la nostra empresa de neteja integral, garanteix resultats de qualitat gràcies a la utilització de tecnologia i personal capacitat que s’enfocaran únicament al vostre projecte.

  Beneficis dels serveis de neteja integral

  Comptar amb espais de treball nets és part essencial en el camí cap a la productivitat, és per això que comptar amb un equip de neteja professional i qualificada és primordial per a qualsevol empresa.

  Reducció de costos: Comptar amb una empresa de neteja integral permet estalviar en costos de contractació de personal, ajudant a cada empresa a enfocar-se en l’èxit del seu negoci.

  Augment de productivitat: S’ha demostrat que comptar amb espais laborals nets, afavoreix la productivitat laboral en almenys un 15%, alhora que redueix els nivells d’estrès.

  Eco responsable: Els nostres serveis de neteja estan pensats per a reduir el consum d’aigua, permetent processos més respectuosos amb el medi ambient. Així mateix, utilitzem productes eco friendly que ajuden a reduir la petjada de carboni.

  Serveis de neteja adaptables

  Confia en una empresa de neteja amb més de 80 anys d’història. La nostra companyia de neteja s’especialitza en:

  Serveis de neteja recurrent

  Una part molt important per dur a terme un servei de neteja eficient és la planificació. És per això que comptem amb processos de neteja recurrents per a cada espai que ens permeten garantir els resultats dels nostres serveis.

  Servei de neteja general

  Un servei de neteja integral pensat per a situacions puntuals com la realització d’un esdeveniment o la finalització d’obres de remodelació. El nostre personal s’adapta a les circumstàncies de cada client.

  Neteja industrial

  Realitzem neteja i desinfecció industrial a través de processos segurs i eficients. Amb LD Facility Services, la neteja de maquinària industrial estarà en mans expertes i qualificades.

  Neteja sanitària

  Dissenyem processos de neteja integral exclusius per als requeriments del sector sanitari. Gràcies als nostres processos eficients, experiència i tecnologia capdavantera, podem garantir resultats eficients i eficaços en neteja d’hospitals, centres sanitaris i residències.

  Neteja alimentària

  Comptem amb personal i productes específics per necessitats específiques com les de les plantes alimentàries. Amb els nostres serveis de neteja podrà estar segur de mantenir una higiene òptima de la seva planta alimentària.

  Neteja de vidres

  A LD Facility Services estem equipats amb la millor tecnologia per netejar vidres a les alçades. Això ens permet garantir processos eficients per als nostres clients i segurs per als nostres treballadors.

  Contacta'ns Posa't en contacte amb nosaltres

   Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

   genat