FACILITY SERVICES SECTOR INDUSTRIAL

Projectes àgils i dinàmics

Contacta'ns

SECTOR INDUSTRIAL

Innovem per augmentar la flexibilitat

El manteniment és un factor primordial per al bon funcionament, la conservació i la seguretat de la línia de producció, i la qualitat final del producte industrial.

Com a elements integrants del procés industrial, LD Facility estudia, analitza i desenvolupa protocols d’actuació basats en els factors següents:

INNOVACIÓ


La innovació tecnològica, avalada pel nostre equip d’R+D+I, és un dels pilars de la nostra cultura empresarial. Els objectius són augmentar la qualitat de les nostres prestacions i l’especialització professional. Per aconseguir-ho, fem servir maquinària i tècniques d’última generació.

ADAPTACIÓ


La flexibilitat és un dels elements clau del servei de neteja industrial. Adaptem la nostra metodologia de treball en cadascun dels projectes, per tal d’adequar l’estructura del servei a les necessitats del nostre client.

MECANITZACIÓ


Treballem en la sistematització i mecanització del servei aplicat a cada procés productiu. Això ens permet obtenir una racionalització dels costos i augmentar l’autonomia dels nostres equips.

OPERATIVITAT


Ens recolzem en l’enginyeria de serveis per garantir als nostres clients el principi d’operativitat: una capacitat de reacció immediata i permanent.

Contactar Posa't en contacte amb nosaltres