LD Facility Services, solucions a mida B2B

Empresa de Neteja Barcelona

CONTACTA'NS

LD Facility Services

Soluciones de valor

CONTÁCTANOS

Facility Services Barcelona

Proporcionem solucions de Facility Services a empreses i institucions de tot el territori Nacional

Qui som?

Tenim més de 80 anys d’experiència com a empresa de Facility Services oferint, tant a empreses com a institucions i administracions públiques, tot tipus de serveis, sempre preocupant-nos per la seguretat i benestar dels nostres clients. Operem en tot el territori Nacional i comptem amb dues seus físiques a les ciutats de Madrid i Barcelona.

A LD Facility, realitzem un estudi precís de les teves necessitats per a trobar solucions personalitzades i 100% adaptades a la teva empresa. Gràcies a la combinació de tecnologies i processos de treball obtenim resultats d’alta qualitat que ens han portat a situar-nos com un referent en el sector dels Facility Services.

Oferim una àmplia gamma de serveis, des de neteja d’oficines a manteniment de jardins, abastant sectors com l’alimentari, sanitari, industrial i corporatiu.

Comptem amb el reconeixement i registre com a empresa de referència en el Registre Oficial d’Establiments i Serveis Biocides (ROESP).

Valors Essencials de LD Facility

80

Anys

Més de 80 anys d'experiència al sector dels Facility Services

97

SATISFACCIÓ

Dels clients satisfets amb els nostres Facility Services

1560

PERSONES

Entrenades per a formar part de l'equip de LD Facility

500

CENTRES

Repartits per a tota Espanya. Formen la xarxa de Facility Services més gran

SERVEIS LD FACILITY

Dissenyem un pla a mida segons les necessitats de la teva empresa

A LD Facility creem serveis a mida segons la necessitat de cada empresa, tenint present els objectius i treball a realitzar per a proporcionar la millor experiència a l'hora de delegar els serveis de la teva empresa. Tots els nostres professionals estan altament qualificats i segueixen un pla d'acció apropiat per a cada servei.

Serveis de Neteja Professional

Oferim serveis integrals de neteja per a tot tipus d’espais de treball amb un equip altament qualificat, tot això gràcies a la nova metodologia de treball PCP (Productive Cleaning Performance), que ens ajuda a complir amb uns millors estàndards de neteja i que té com a objectiu l’eficàcia.

A LD estem especialitzats en:

  • neteja industrial
  • neteja d’oficines i coworkings
  • neteja de centres educatius
  • neteja de centres sanitaris
  • neteja de restauració
  • neteja d’hotels
  • neteja d’institucions, tant públiques com privades
Anar al servei

Serveis de Jardineria

Els nostres serveis de jardineria s’enfoquen en la conservació i manteniment integral de jardins i zones verdes de qualsevol edifici o empresa. Per a garantir la màxima qualitat en el servei, utilitzem la maquinària més actual i els sistemes més innovadors del sector.

A LD oferim assessorament en el desenvolupament i el disseny de cada espai verd. Comptem amb tècnics jardiners altament qualificats pel manteniment de parcs i jardins per garantir, així, el resultat més òptim.

Anar al servei

Serveis Auxiliars

Un dels serveis més valorats en els Facility Services són els serveis auxiliars.

A LD Facility disposem d’especialistes per als llocs auxiliars tant de recepció com de secretaria. A la vegada, ens encarreguem del control d’accessos i fem tasques de Facility Support.

El més important per a nosaltres és escoltar al client per a poder construir un pla 100% personalitzat, seleccionant al personal que més s’adapta al seu negoci. Tenim un gran grup de persones formades per a exercir cada fase del treball sota protocols de qualitat i eficiència.

Anar al servei

Serveis Tècnics

Gràcies a la nostra unitat de serveis de manteniment, tant per a edificis i indústries com per a centres de negocis, entre d’altres, vam crear el pla de manteniment preventiu necessari i correctiu d’espais i maquinària seguint els processos de RCB (Reliability Centered Maintenance) i realitzem les inspeccions periòdiques que les teves instal·lacions necessiten.

Així mateix, tots els nostres equips de tècnics especialitzats, donen suport a les labors de logística i transport.

Anar al servei

Inserció Laboral

A LD Facility som una empresa compromesa amb la inserció laboral i treballem dia a dia per a donar oportunitats a persones que pateixen algun tipus de discapacitat.

A través del nostre centre especial d’ocupació, proporcionem els mitjans necessaris per ajudar a les empreses a complir amb la Llei General de Discapacitat (LGD) simplificant els processos i proporcionant el personal que necessiten.

Anar al servei

Desinfecció Covid19

A LDFacility volem que la reincorporació i estada dels treballadors al lloc de treball sigui el més segur possible, per això, com a especialistes en neteja, condicionem tots els espais de treball de les empreses perquè puguin iniciar o seguir amb la seva activitat laboral convertint-se així en un safety place.

Utilitzem tecnologia d’última generació, com la UV-C desinfection, per a prevenir la propagació del virus seguint tots els protocols d’higienització i desinfecció segons la normativa marcada pel Ministeri de Sanitat.

Anar al servei
Sectors

Neteja i manteniment per a cada sector

Corporatiu

La importància dels espais de treball a les empreses és essencial per a millorar la productivitat i nosaltres ho sabem. Per això donem suport a centres de negocis, empreses i tot tipus d’instal·lacions corporatives per a millorar en el seu dia a dia a través dels nostres serveis .

Anar al sector

Sanitari

Entenem la importància del sector sanitari i per això oferim solucions a serveis sanitaris públics i privats de tot el camp de la salut, aconseguint així espais segurs i ben gestionats.

Anar al sector

Indústria Alimentària

Gestionem aquells aspectes del sector alimentari que es poden externalitzar en el camp dels Facility Services.
Oferim des de solucions tècniques de manteniment fins a la desinfecció d’espais perquè les empreses es puguin centrar en la seva activitat empresarial.

Anar al sector

Industrial

Oferim suport tècnic professional en referència al manteniment i comptem amb personal especialitzat, en el sector de la indústria, per a poder optimitzar els processos interns dels espais industrials des de serveis especialitzats i professionals.

Anar al sector
Sostenibilitat

SOM UNA EMPRESA SOSTENIBLE I COMPROMESA AMB LA SOCIETAT

A LD Facility apostem per la sostenibilitat i la innovació .

Som conscients de l’impacte de la nostra activitat sobre l’entorn i és per això que prenem les mesures oportunes en totes les nostres pràctiques, implementant un sistema de gestió adequat, especialment en l’ús de productes i materials, per a així, arribar a proporcionar ambients de treball més agradables i respectuosos amb el medi ambient.

Lluitant pel benestar dels nostres treballadors per a aconseguir un better workplace apostant per polítiques d’igualtat i/o d’inserció tant per als nostres empleats com per als nostres clients.

més info
Compromís

Objectiu: crear valor per a la societat

El nostre compromís va més enllà de la legislació, amb una implicació voluntària i solidària que suposi un canvi pel que fa al paper de l’empresa en la societat.

responsabilidad social
icono responsabilidad

Responsabilitat social

A LD Facility tenim vocació de servei. Assegurem el compliment de la normativa, oferim capacitat de decisió operativa, garantint la qualitat i la dedicació en tots els nostres serveis de Facility Services.

sostenibilidad
icono Sostenibilidad

Sostenibilitat

Estem compromesos amb la nostra societat i el medi ambient. Prenem les mesures oportunes en totes les nostres pràctiques, implementant un sistema de gestió adequat a l’entorn i al sector en el qual hi treballem.

ley general de discapacidad
icono integracion

Integració social

LD Facility som una empresa compromesa amb la inserció laboral d'aquelles persones amb diversitat funcional. Per a això, hem creat un Centre Especial d'Ocupació on formem a les persones encarregant-nos que puguin integrar-se de manera eficient i eficaç a la teva empresa.

INNOVACIÓ

Avancem de la mà amb el nostre sector

Som molt conscients dels avanços del Facility Service, per això ens mantenim en contínua formació per a poder donar un servei resolutiu i conforme als requisits del sector i les empreses.

Formem al nostre equip de treball amb les últimes novetats perquè els nostres resultats siguin els més adaptats a cada sector i tinguin a la seva disponibilitat l’última tecnologia de treball.

LD Facility Services, Empresa de Neteja

Valores LD

LD Facility

Serveis de Neteja

per a empreses

Valores LD

LD Facility

Manteniment Industrial

Professional

Valores LD

LD Facility

Inclusió Laboral

Per a persones amb discapacitat

Valores LD

LD Facility

Compromís real

amb el medi ambient