LD Facility Services

Empresa de Neteja Barcelona

CONTACTE

Facility Services Barcelona

LD Facility és l'empresa de neteja que combina a la perfecció tecnologia i facility services a Barcelona i Madrid

LD Facility Services és una empresa de neteja a Barcelona amb més de 70 anys d’experiència en el sector dels Facility Services, posicionada entre les més reconegudes del mercat.

L’ús de les noves tecnologies en els serveis de neteja, així com el talent humà dels equips de neteja a Barcelona i Madrid, ha portat a LD Facility a ser tot un referent.

Som una empresa de neteja amb un model de treball innovador que aporta solucions constants als nostres clients. A LD Facility Services combinem tecnologia i processos de treball per a obtenir resultats d’alta qualitat.

Creiem que els Facility Services són els serveis que les empreses necessiten per tal d’aconseguir la seva màxima productivitat. Ens focalitzem en la neteja i desinfecció del sector sanitari, sector industrial, sector alimentari, oficines i centres de treball, entre altres sectors.

A més, formem part del Registre Oficial d’Establiments i Serveis Biocides (ROESP).

CONTACTE

Com et podem ajudar?

CONTACTA'NS
SERVEIS LD FACILITY

Facility Services per a empreses

A LD Facility creem serveis a mida segons la necessitat de cada empresa. Com a empresa de neteja garantim que els nostres serveis de Facility Services Barcelona i Facility Services Madrid estan realitzats per professionals qualificats.

Servei de Neteja

Com a empresa de neteja el nostre servei principal es basa en la neteja integral d’espais. El personal de LD Facility està altament qualificat per a garantir la desinfecció de cada lloc i, a més, treballem amb la metodologia PCP (Productive Cleaning Performance) tecnologia que té per objectiu l’eficiència.

A LD Facility realitzem:

  • neteja industrial
  • neteja d’oficines
  • neteja de centres educatius
  • neteja d’institucions
Anar al servei

Servei de Jardineria

Els nostres serveis de jardineria s’enfoquen en la conservació i manteniment integral de jardins i zones verdes de qualsevol edifici o empresa. Per a garantir la màxima qualitat en el servei, utilitzem la maquinària i els sistemes més innovadors del sector.

A LD Facility Services comptem amb tècnics jardiners altament qualificats pel manteniment de parcs i jardins. Oferim assessorament en el planificació i el disseny de cada espai verd.

Anar al servei

Serveis Auxiliars

Un dels serveis més valorats en els Facility Services són els serveis auxiliars. A LD Facility comptem amb personal qualificat recepció i secretaria, també ens encarreguem del control d’accessos i fem tasques de Facility Support.

Oferim un servei personalitzat per a les empreses i seleccionem el personal més adient a cada negoci. Confia en una empresa de serveis professionals amb més de 70 anys d’experiència en Facility Services a Barcelona i a Madrid.

Anar al servei

Serveis Tècnics

A LD Facility oferim serveis de manteniment per a edificis, indústries o centres de negocis. Creem el pla de manteniment necessari i realitzem inspeccions periòdiques.

A més, com a empresa de Facility Services a Barcelona i Madrid, gestionem tot el relacionat amb
el manteniment preventiu i correctiu d’espais i maquinària. Els nostres equips tècnics estan especialitzats per a donar suport a les tasques de logística i transport que les empreses necessiten

Anar al servei

Inserció Laboral

LD Facility no és només una empresa de neteja, també és una empresa compromesa amb la inclusió laboral de persones amb discapacitat.

A través del nostre centre especial d’ocupació, busquem ajudar a la integració laboral mitjançant processos de cerca, selecció i formació del personal que s’unirà a cada companyia. Ajudem a les empreses a complir amb la Llei General de Discapacitat (LGD).

Anar al servei

Desinfecció Covid19

Els serveis de desinfecció són cada vegada més necessaris per a combatre el virus del Covid19, per això a LD Facility com a empresa de neteja preparem els espais de treball de les empreses perquè puguin seguir amb la seva activitat.

Utilitzem tecnologia d’última generació per a prevenir la propagació del virus i seguim els protocols d’higienització i desinfecció segons la Normativa marcada pel Ministeri de Sanitat.

Anar al servei
Sectors

Neteja i manteniment per a empreses

A LD Facility atenem les necessitats del sector industrial, ens encarreguem de la neteja d’oficines i centres de treball, desinfectem en profunditat hospitals i centres sanitaris, així com indústries del sector alimentari, a més de ser presents en molts sectors més.

Empresa de Neteja d’oficines

Som especialistes en la neteja de centres de treball, oficines i edificis corporatius d’empreses.

Anar al sector

Neteja d’hospitals i centres sanitaris

Seguim tots els protocols de sanitat per a assegurar la neteja d’hospitals i centres de salut

Anar al sector

Neteja d’indústria alimentària

Garantim la higiene i desinfecció de cada espai de treball a les indústries alimentàries

Anar al sector

Neteja i Manteniment Industrial

Ens encarreguem del manteniment preventiu i correctiu tant de les màquines com de les instal·lacions de cada tipus d’indústria

Anar al sector
Sostenibilitat

Compromesos amb el medi ambient

A LD Facility apostem per la innovació i la sostenibilitat.

La nostra política ambiental té com a objectiu proporcionar, tant per als nostres empleats com clients, ambients de treball més agradables i respectuosos amb l’entorn.

Som conscients de l’impacte que té la nostra activitat en l’entorn i, per aquesta raó, ens comprometem a avaluar amb especial cura els seus efectes i a dissenyar les millores oportunes, especialment en l’ús de productes i materials.

més info
Compromís

Objectiu: crear valor per a la societat

A LD Facility tenim vocació de servei, garantim el compliment de la normativa, oferim capacitat de decisió operativa, i garantim la qualitat i dedicació en tots els nostres serveis.

responsabilidad social
icono responsabilidad

Responsabilitat social

El nostre compromís va més enllà de la legislació, amb una implicació voluntària i solidària que suposi un canvi pel que fa al paper de l’empresa en la societat.

sostenibilidad
icono Sostenibilidad

Sostenibilitat

Estem compromesos amb la nostra societat i el medi ambient, i prenem les mesures oportunes en totes les nostres pràctiques, implementant un sistema de gestió adequat a l’entorn.

ley general de discapacidad
icono integracion

Integració social

Fa més de 15 anys que col·laborem en la integració laboral; t’oferim assessoria legal en la contractació d’un CET per complir la Llei general de drets de les persones amb discapacitat i de la seva inclusió social.

INNOVACIÓ

Innovació constant en Facility Services

Per establir un procés d’innovació, creem una estructura organitzativa amb l’objectiu de posar en marxa un procés de bones pràctiques.

La creació i l’adopció de millores constants són part de l’ADN d’LD Facility.

LD Facility Services, solucions de valor:

Valores LD

LD Facility

LD Facility Solucions de valor

PER A L’USUARI

Valores LD

LD Facility

Solucions de valor

EQUIP HUMÀ

Valores LD

LD Facility

Solucions de valor

TECNOLOGIA APLICADA

Valores LD

LD Facility

Solucions de valor

PROCESSOS DE TREBALL

Valors Essencials de LD Facility

11

Anys

És el temps que porten amb nosaltres els nostres clients.

97

SATISFACCIÓ

Dels clients satisfets amb els nostres Facility Services

1560

PERSONES

Entrenades per a formar part de l'equip de LD Facility

500

CENTRES

Repartits per a tota Espanya. Formen la xarxa de Facility Services més gran